Ketten repültek ki az autóból Hegyhátsálnál, az egyikük meg is halt

A sofőr ittasan vezetett, akit őrizetbe vettek és kezdeményezték letartóztatását.

Ahogy arról korábban már mi is beszámoltunk, Halálos baleset a tévétoronynál - ketten repültek ki a kocsiból Hegyhátsálnál 2022. December 12. 07:11 halálos kimenetelű közlekedési baleset történt 2022. december 11-én a 7441-es úton. Egy 34 éves férfi utasával személygépkocsival közlekedett Halastó felől Hegyhátsál irányába. Az út 18-as kilométerszelvényében letért az útról, majd a jobb oldalon először a szántóföldbe csapódott, majd többször megpördülve a tetőlemezére borulva állt meg. Az autóban utazó fiatalember a baleset következtében kiesett, és a helyszínen életét vesztette. A gépkocsit vezető férfi könnyebben sérült meg.

TM/Nyugat.hu

A police.hu azt írja, a szakértői vélemények, tanúkihallgatások és egyéb bizonyítékok alapján a sofőrt a nyomozó hatóság halált okozó járművezetés ittas állapotban, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntettek megalapozott gyanúja miatt kihallgatta, majd őrizetbe vétele mellett kezdeményezte letartóztatását.

Az eljárási cselekményeket a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya elvégezte, és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Szombathelyi Járási Ügyészségnek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló