Kettős gyilkosság történt Kapuváron

Anya és 3 éves lánya az áldozat.

Anya és kislánya holttestét találták meg szerda kora délután a kapuvári Wesselényi utcában.

Információink szerint az édesanya kapcsolata az utóbbi időben megromlott a párjával, ezért nemrég hazaköltözött a szülői házba, oda ahol ma a gyilkosság történt. Ottjártunkkor a helybeliek elmondták, hogy nem hallottak veszekedést, dulakodást, csak a rendőrautók érkezésére lettek figyelmesek fél 2 magasságában.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit, a szemle és az adatgyűjtés jelenleg is folyamatban van.

Úgy tudjuk a gyilkosság ugyanabban a házban történt, ahol pár évvel ezelőtt az édesanya testvérével is végzett az akkori élettársa.

Frissítés:

A rendőrség szerda esti közleményében azt írta, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint valószínűsíthető, hogy az elhunyt nő okozta a gyermek halálát, majd öngyilkosságot követett el.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja akár mobilról is a 116-123 lelki elsősegély telefonszámot.
(díjmentesen hívható éjjel-nappal, az ország egész területéről)

Az Alapítvány az öngyilkosság ellen honlapján, ide kattintva további információ található.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra