Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Két gyermek tűnt el a kétyi gyermekotthonból - csellengők lehetnek

A kilencéves fiú és a 11 éves lány 2020. december 19-én engedély nélkül távozott a gyermekotthonból, azóta nem adtak magukról életjelet. A rendőrség a lakosság segítségét kéri a felkutatásukhoz.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság.körözési eljárást folytat a 11 éves Kovács Anna Beáta és a 9 éves Kovács rajmund eltűnése kapcsán.

A 9 éves Kovács Rajmund engedély nélkül távozott a kétyi gyermekotthonból, azóta nem adott életjelet magáról
TM/Nyugat.hu

A két gyermek 2020. december 19-én távozott engedély nélkül a kétyi gyermekotthonból, tartózkodási helyük azóta ismeretlen, életjelet nem adtak magukról.

Eltűnéskori ruházatuk nem ismert.

A 11 éves Kovács Anna Beáta engedély nélkül távozott a kétyi gyermekotthonból, azóta nem adott életjelet magáról
TM/Nyugat.hu
A Bonyhádi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a gyerekek jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-501-106 -os számot, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – a 06-80-555-111 -es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112 -es központi segélyhívó telefonszámon. Csellengők? Tapasztalatok alapján az ilyen módon eltűntek többsége csellengő, azaz saját akaratukból távoztak az intézetből, ahol elhelyezték őket. Ezek a fiatalok azonban könnyen kerülhetnek veszélyes szituációkba, illetve követhetnek el meggondolatlan cselekedeteket, illetve kiszolgáltatott helyzetük miatt gyakran lesznek szexuális cselekmények áldozatai. Tavaly májusban számoltunk be egy bandáról, akik lakásotthonból csábítottak el fiatalokat a jobb élet ígéretével, majd szexrabszolgaként dolgoztatták külföldön a fiatalkorúakat.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra