Vodkaszagú, nyálkás, ragadós. Mi az?

Tesztelnénk mi sört, pizzát, vagy Tesla autót is, de most a kézfertőtlenítő a sláger.

A Youtube mára a mozgóképes műfajok egész sorát forradalmasította, vagy hozott létre vadonatújakat. A tesztvideót, mint önálló műfajt is az internetes tartalomgyártás saját gyermekeként tartjuk számon, és mivel van Youtube-csatornánk, gondoltuk kipróbáljuk.

És mi más tesztelése lenne most aktuálisabb, mint a kézfertőtlenítőké?

Pár éve a legtöbben még amolyan fura és érthetetlen jelenségként tekintettünk rájuk, ami csak néhány higiéniamániás zizije, ám a koronavírus megjelenésével egy szempillantás alatt táskánk, zsebünk elengedhetetlen tartozékává vált.

Abba most ne menjünk bele, hogy Covid idején a kézfertőtlenítő tényleg praktikus, egyébként a legtöbb virológus és bőrgyógyász nem ajánlja túlzott használatát, mert bőrünk természetes védelmi mechanizmusait teszi tönkre, s emiatt fertőtlenítő nélkül sokkal kiszolgáltatottabbá válunk a kórokozókkal szemben.

Nagyjából fél évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy rétegtermékből alapfelszereltséggé nője ki magát, s ugyanúgy kialakuljon egy széles választék, mint a tusfürdőből, vagy a csokoládéból. Van kis kiszerelés, nagy kiszerelés, folyadék és gél, natúr és illatos, olcsó és drága, kézműves és sorozatgyártott.

Ennek megfelelően igyekeztünk mi is minél többfélét kipróbálni, s beszámolunk a tapasztalatokról is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video