Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ki akarta dobni az erkélyről az élettársát a részeg szombathelyi férfi

Nem is egyszer, a gyerekei jelenlétében.

A Szombathelyi Járási Ügyészség kiskorú veszélyeztetésének bűntette és zaklatás bűntette miatt emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki kiszámíthatatlanul viselkedett ittasan az élettársával és két kiskorú gyermekükkel Szombathelyen - közölte szerda reggel a Vas Megyei Főügyészség.

A vádirat szerint a vádlott eleinte hetente, később naponta leittasodva ment haza a családjához és kezdeményezett veszekedést az élettársával, akit azzal fenyegetett, hogy megpofozza, agyonüti, megöli, kidobja az emeletről, mindezt az elkövetés idején 10 és 12 éves gyermekeik jelenlétében.

A vádlott magatartása félelmet keltett a gyerekekben, akik az elmúlt két évben már nem mertek egyedül otthon maradni a vádlottal, hanem iskola után édesanyjukkal maradtak annak munkahelyén és együtt mentek haza.

Egy alkalommal a gyerekek és az édesanya az anyai nagyszülőknél töltötték az éjszakát, mert féltek attól, hogy a vádlott – akit a főnöke felhívott, hogy menjen a fizetéséért – részegen fog hazamenni. Amikor másnap délután hazamentek, a vádlott még mindig ittas volt és üvöltözve kérte számon az élettársán, hogy hol töltötték az éjszakát. A vádlott megragadta az élettársát, két kezébe szorította az arcát és megfenyegette, hogy összetöri a kezét és a lábát, és kidobja az erkélyről. Az élettárs a gyerekekkel együtt elmenekült otthonról, a bíróság pedig elrendelte a vádlott megelőző távoltartását a családjától.

A Szombathelyi Járási Ügyészség felfüggesztett börtönbüntetés, valamint a próbaidő tartamára a vádlott pártfogó felügyeletének elrendelését, továbbá a vádlott mindkét gyermeke feletti szülői felügyeleti jogának megszüntetését indítványozta.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra