Ki segít átlépni a kétmilliót? - Félidőben a Nyugat támogatói kampánya

Még 6 napig, december 11-ig várjuk a támogatásokat!

„Légy része az igazságnak!” Idén ezzel a mottóval indította útjára Légy része az igazságnak! Megmutatjuk, mi van a színfalak mögött! 2023. November 27. 19:00 a Nyugat.hu olvasói támogatási kampányát, amely most félidejéhez érkezett.

Az elmúlt héten 82 támogatótól összesen 1 millió 716 ezer 363 forint érkezett, amit nagyon köszönünk.

A cél 3 millió forint összegyűjtése. Légy része te is az igazságnak!

Segítségeteket arra használjuk,

 • hogy legalább 20 százalékkal több tényfeltáró, oknyomozó anyagot tudjunk írni,
 • és hogy legalább 20 százalékkal több dokumentarista videót tudjunk leforgatni nektek.
 • 2023 őszén egy kérdőív segítségével megkérdeztük, hogy mit gondoltok a Nyugat.hu-ról és milyen tartalmakat szeretnétek látni nálunk.

  Örömmel olvastuk, hogy a többség alaposnak és objektívnek tart bennünket. Azt is gondoljátok, hogy a Nyugat.hu szinte teljes körű tájékoztatást ad Vas megyéről.

  Viszont több tényfeltáró, oknyomozó cikket és komoly, dokumentarista videót szeretnétek látni. Készen állunk arra, hogy továbbra is hitelesen és objektíven tájékoztassunk benneteket, erősítve az általatok kért tartalmakat. Azt azonban tudnotok kell, hogy az oknyomozás és a dokumentarista videók készítése sok időt és pénzt igénylő feladat.

  De ez csak az egyik tétje a kampánynak.

  A független újságírás sokaknak lassan szitokszó lesz, komolyan azt gondolják, hogy egy újságírónak mindenképpen pártpropagandistának kell lennie valamelyik politikai oldal szolgálatában. Az információkat eközben egyre inkább el akarják zárni a sajtó elől is. Olyan törvényeket hoznak, melyek lehetetlenné teszik a propagandától független médiumok működését, és az emberek nem merik elmondani a véleményüket.

  Látva az elmúlt az egy jó hét alatt befolyt összeget, most optimisták vagyunk, de továbbra is szükségünk van a támogatásotokra.

  Még hat napig várjuk az adományokat. Vajon ki segít most átlépni a kétmillió forintot? Aztán majd a hármat?

  Itt tudsz támogatni minket:
  Ha támogatod a Nyugat.hu-t, te is része leszel az igazságnak!

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu