Kiadták a vészjelzést: ónos szitálás, sűrű köd érkezik

A késő délutáni órákban havas eső, gyenge havazás is várható a Dunántúl nyugati felén.

Több megyére is elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. Bács-Kiskun, Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok megyében is tartós, sűrű ködre kell számítanunk az előrejelzések alapján.

Délelőttig sűrű, zúzmarás köddel kell számolnunk főként a középső országrészben, illetve a Tisza vonala környékén. Délelőtt emellett néhol ónos eső, gyenge hószállingózás is előfordulhat az Alföldön.

A késő délelőtti, déli óráktól a Dunántúl nyugati felén gyenge havazás, havas eső valószínű, de csak helyenként alakulhat ki lepel-1cm hóréteg. Alpokalja térségében délután, este csekély valószínűséggel ónos eső, fagyott eső is lehet, minimális mennyiségben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Időjárás