Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Fölment az ára: 2,5 milliárd forint helyett majd' 9 milliárdért újíthatják fel a Nyugati pályaudvar tetőzetét

De a szerződést megkötötték.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A becsült 2,5 milliárd forinttal szemben közel 9 milliárdért újíthatja fel a Nyugati pályaudvar tetőzetét a Magyar Építő Zrt. A nyílt tender eredményét az ajánlatkérő MÁV Magyar Államvasutak Zrt. közölte az uniós közbeszerzési közlönyben. Az elvégzendő feladat a következő: A vágánycsarnok tetejének és a csatlakozó üvegszerkezetek felújíása, A pénztárcsarnok, a McDonald's, a homlokzati hat kisebb toronytető műemléki felújítása a teljes tetőhéjazat cseréje mellett. Az üveg függönyfal teljes felújítása az épület mindkét végén, tovább a felvételi épület többi, még fel nem újított tetőszakaszának javítási munkái is szereplnek a megbízásban, ahogy a csapadékvíz-elvezető rendszer részleges átépítése is. Továbbá a nyertes pályázónak k 20 irodakonténert is kell telepítenie 3 hónapos időtartamra. A nyertessel május 8-án kötött szerződést a MÁV. Indult még a tenderen a felcsúti székhelyű FEJÉR-B.Á.L. Építő és Szolgáltató Zrt. is. - írja a napi.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés