Kicsúszott a kanyarban és a susnyásban landolt a részeg sofőr a 87-esen

Most vádat emeltek ellene.

A Szombathelyi Járási Ügyészség ittas járművezetés vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint 2021 szeptemberében közepes fokban ittasan közlekedett személygépkocsijával a 87-es számú főúton, Kőszeg irányába.

A vádlott egy balra ívelő kanyarban elveszítette uralmát a gépkocsi felett, letért az útról és a jobb oldali fás-bokros területen állt meg. Az ittas sofőr a baleset során könnyű sérüléseket szenvedett.

A Szombathelyi Járási Ügyészség pénzbüntetés és közúti járművezetéstől eltiltás kiszabását indítványozta a vádlottal szemben, akinek büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek