Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Kidöntötte a villanyoszlopot Sopronban az ukrán sofőr

Megint ittas vezető okozott balesetet.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt Sopronban, az Ady Endre utcában, április 18-án 12 óra 25 perckor. Egy 34 éves ukrán férfi közlekedett járművével a Béke úton, a József Attila utca felől, az Ady Endre utca irányába (a Frankenburg úti felüljárón).

police.hu

Az erősen balra ívelő kanyarban nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg a járműve sebességét, melynek következtében a menetiránya szerinti jobb oldalon az úttestről lesodródott és egy lámpaoszlopnak ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A balesetet okozó kisbusz vezetőjével szemben a rendőrök alkoholtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavétel érdekében előállították.

Nem tudta bevenni a kanyart, az oszlop állította meg.
police.hu

A baleset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hírek

Tovább az oldalra