Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Teljesen megsemmisült a lakókocsi Rábapatyon – gázpalack is felrobbant a lakásnak használt építményben

Kigyulladt és kiégett egy lakókocsi vasárnap este Rábapaty határában, egy gázpalack pedig felrobbant. Egy életvitelszerűen ott élő középkorú férfi megsérült, őt a mentők kórházba szállították.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Információink szerint a lakó be akart fűteni az éjszakai mínuszok előtt, azonban a bútorzat is lángra kapott. A téglákra helyezett építmény teljesen megsemmisült, a használati tárgyakkal, ruhákkal együtt.

Összeégett használati tárgyak a lakókocsi-tűz után
TM/Nyugat.hu

A jelenleg munkanélküli férfi nem akart hajléktalan életet élni, ezért költözött be a rokonaitól használatra megkapott lakókocsiba. A mostani tűzesettől pár száz méterre is található használatban lévő, fixen telepített lakókocsi és lécekből, lemezlapokból összetákolt, szintén lakott építmény is.

Az elmúlt hónapokban azt tapasztaltuk, hogy egyre többen húzzák meg magukat hasonló helyen erdőkben, vagy mezőgazdasági területek mellett, bokrok által takart és védett területen.

Lakott bódék egy erdőben, Vas megyében
TM/Nyugat.hu

Szombathely határában 2018. decemberében egy Lada személyautóban vesztette életét egy férfi, aki életvitelszerűen tartózkodott a kiskertben leállított gépkocsiban. A férfi halálát kihűlés okozta.

Roncs autó a megsemmisült lakókocsi mellett
TM/Nyugat.hu

Még mindig sokakban él előítélet a bódékban, kiselejtezett járművekben élő emberekkel szemben. Sokan azonban nem az életvitelük, dorbézoló életmódjuk, vagy alkoholizmus miatt kénytelenek ilyen helyeken lakni. Több olyan emberrel is beszéltünk az elmúlt években, akik elvesztették a munkájukat, tartalékuk nem volt, esetleg a hitelre vásárolt lakásukból kellett kiköltözniük.

DSC_8412
TM/Nyugat.hu

Néhány embert csalók semmiztek ki, vagy megromlott párkapcsolatukat hagyták maguk mögött, vagyon nélkül. Ők a megmaradt kis pénzüket fektették be pl. használaton kívüli, régi lakókocsikba, hogy ne az utcán kelljen meghúzniuk magukat, vagy jobb esetben egy hajléktalanszállón, ahová csak éjszakára mehetnek be. Ezért kérünk mindenkit, hogy ha segíteni nem tud ezeknek az embereknek, akkor ne is ártson nekik beszólásokkal, vagy a bódéjuk megrongálásával. Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra