Kiemelt kockázatúnak minősítette a német rendőrség a mai magyar válogatott elleni mérkőzést

Ellepi a német rendőrség Stuttgart utcáit, mert erőszakos huligánokcsoporttól tartanak. Közben „nagy volumenű koreográfiával” készül a fekete sereg.

Erőszakos magyar huligánoktól tartanak Stuttgartban, ahol ma lesz a német-magyar válogatott meccse. A német rendőrség kiemelt kockázatúnak minősítette az összecsapást, ezen a napon lesz a legnagyobb létszámban a rendőri készültség – írja az index.hu.

A Stuttgarter Zeitung cikkében kiemeli, hogy: „a sok normális és békés drukker mellett a rendőrség számít a Carpathian Brigade nevű erőszakos huligáncsoport megjelenésére is.”

Az állami rendőrség mellett egyenruhás segélyszolgálatok és civil erők is lesznek a német városban, hogy elejét vegyék a zavargásoknak. A két tábort külön útvonalakra terelik.

Magyar szurkolók
MTI
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek