Kigyulladt egy családi ház Vas megyében – Hamar rémhírek kezdtek terjedni

Mi a teljes igazság?

Lassan befejeződik a tűz oltása Kenyeriben, az Arany János utcában, ahol egy családi ház teteje gyulladt ki hétfőn délelőtt. Az utcát teljes szélességében lezárták, mentők, tűzoltók és rendőrök is a helyszínen – jelentette kollégánk a helyszínről.

Forrás: Facebook / 112press

A tűz kapcsán hamar rémhírek kezdtek terjedni, de szerencsére kiderült, hogy a pletykákkal ellentétben nincs halálos áldozat. Információink szerint nem történt személyi sérülés, a ház tulajdonosa otthon volt, a mentősők megvizsgálták, de az ijedtségen kívül jól van.

A rémhír valószínűleg azért kapott szárnyra, mert az elmúlt években több tűzeset is történt a településen és volt köztük olyan, amelynek volt halálos áldozata.

A tető komolyan megrongálódott, jelenleg az utómunkálatok zajlanak. Az eset körülményeiről később részletesen beszámolunk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló