Kigyulladt egy szauna a hétvégén Kőszegen

Három tűzesethez riasztották a Vas vármegyei tűzoltókat az elmúlt napokban.

Szauna gyulladt ki szombaton este egy kőszegi családi ház udvarában, a Köböl utcában - közölte hétfő délután a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A tűz a szaunát befogadó tíz négyzetméter alapterületű melléképületre is átterjedt. A kőszegi önkormányzati tűzoltók két vízsugárral a tüzet eloltották, majd kéziszerszámokkal az épületet megbontották.

Lakatár Tamás/Kőszeg ÖTP
Szaunatűz Kőszegen
Lakatár Tamás/Kőszeg ÖTP

Közlekedés közben hibásodott meg egy személyautó, amelynek következtében a motortérből füst szivárgott tegnap délután a 86-as főúton. Miután a sofőr a füstöt észlelte, félreállt és elhagyta a járművet. A szombathelyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépjárművet, ezáltal a füstölés megszűnt. Az egység hőkamerával átvizsgálta a motorteret, további izzást nem tapasztalt.

Kötődobozban égtek a vezetékek tegnap délután egy szombathelyi társasház külső falsíkján, a Liszt Ferenc utcában. A város hivatásos tűzoltóinak kiérkezéséig a lakók szellőztetni kezdtek. A tűz nem terjedt át a vezetékekről a környezetre. A tűzoltók áramtalanítottak és a helyszínre kérték az áramszolgáltató szakembereit. A tűz következtében füsttel telítődött épületrészt az egység egy nagy teljesítményű ventilátorral átszellőztette.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló