Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Kigyulladt egy vonat motortere Hegyfalun

Tizenhat utas volt rajta.

Tizenhat utas volt azon a vonaton, aminek a motortere a hegyfalui állomáson állva gyulladt ki vasárnapról hétfőre virradó éjjel. Az utastér telítődött füsttel, de időben sikerült elhagyni mindenkinek a vonatot, így nem sérült meg senki.

Nyugat.hu

A tüzet az állomás személyzetének sikerült megfékezni a sárvári tűzoltók kiérkezése előtt, a lángok nem terjedtek át az utastérre. A tűzoltóknak csak a felizzott motorteret kellett lehűteni. A motorvonatot egy másik mozdony vontatta be a Szombathelyi állomásra, az utasokért a vasúttársaság mentesítő járatot küldött.

Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra