Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kilencéves kislány és szülei holttestét találták meg a genovai híd romjai alatt

Nemzeti gyásznap van Olaszországban a tragédia miatt.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

További három holttestet találtak a genovai hídomlás romjai alatt, egy kilencéves kislányt és szüleit találták meg egy "teljesen összezúzott" személyautóban - jelentette szombaton az ANSA olasz hírügynökség. Ezzel 41-re nőtt az azonosított áldozatok száma, több holttestet még nem sikerült azonosítani.

Twitter
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Kedd délelőtt omlott össze Döbbenetes: autópályahíd dőlt össze Genovában 2018. August 14. 13:44 Olaszország északnyugati részén, Genovában a Ponte Morandi nevet viselő autópályahíd egy része. A tömegkatasztrófának nincs magyar érintettje Nincs magyar érintettje a genovai tragédiának 2018. August 14. 16:28 . Pénteken a Twitteren körbejárt egy, az összeomlás előtt készült fotó, amin látszik, hogy a híd rendkívül rossz állapotban volt Nincs magyar érintettje a genovai tragédiának 2018. August 14. 16:28 .

A mai, szombati napot nemzeti gyásznapnak nyilvánították a tragédia miatt Olaszországban. Az azonosított áldozatok közül néhányat szombaton fél tizenkettőkor búcsúztattak Sergio Mattarella államfő, Guiseppe Conti miniszterelnök és Angelo Bagnasco érsek részvételével a genovai kiállítóközpontban, a város legnagyobb terén. A La Stampa és az Il Secolo XIX című olasz napilapok szerint 17 azonosított áldozat hozzátartozói elutasították az állami temetést, ők családi körben akarnak elbúcsúzni szeretteiktől, mert a hatóságokat okolják a balesetért.

( Via: 444.hu )

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés