Kilyukadt egy távhővezeték Szombathelyen: csütörtökön lezárják a Kodály Zoltán utcát

Buszjáratok útvonala is változik.

A SZOMTÁV arról tájékoztatta az önkormányzatot, hogy a Kodály Zoltán utca 24. mellett az úttestet keresztező szekunder távvezetéke kilyukadt. A szolgáltatást ideiglenesen visszaállította és 2022. 02. 03-án elvégezi a távvezeték végleges helyreállítását. Ehhez a Kodály Zoltán utcát a Kassák Lajos utcai csomópontnál teljes szélességben fel kell bontani, és

2022. 02. 03-án 09:00 órától várhatóan 13:00 óráig

munkavégzés miatt a forgalom elől el kell zárni - közölte a Szombathelyi Polgármesteri Hivatal.

A Kodály Zoltán utca lezárása miatt a 30Y autóbuszok a fenti időszakban módosított útvonalon közlekednek. Az autóbuszok a Kodály Zoltán utca helyett a Rohonci úton közlekednek, megállnak az Árkádia bevásárlóközpont ideiglenes megállóhelyen.

Kimaradó megállóhelyek: Bem József utca, Oladi iskolák, Nagy László utca.

A 25-ös autóbuszok szintén módosított útvonalon közlekednek. Az autóbuszok a Kodály Zoltán utca helyett a Rohonci úton közlekednek, megállnak a Bem József utca és az Árkádia bevásárlóközpont ideiglenes megállóhelyen.

Kimaradó megállóhelyek: Oladi iskolák, Nagy László utca.

A menetrend módosításáról szóló tájékoztatót a szolgáltató a honlapján, a Facebook-oldalán, valamint a megállóhelyeken is közzétette.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely