Kinevezték a tankerületi igazgatókat

A megyében hét tankerület kezdte meg a működését, vezetőiket Harangozó Bertalan mutatta be.

Kedden délelőtt a Megyeházán mutatták be a hét Vas megyei tankerületi igazgatót. Harangozó Bertalan kormánymegbízott a sajtótájékoztatón elmondta, hogy az elmúlt 22 évben az oktatás nem esett át akkora horderejű változáson, mint amilyenen most. A kormány közvetlenül fog rálátni és irányítani a tankerületekben, hozzájárul a fenntartáshoz, leveszi az önkormányzatok válláról a személyi költségek terheit.

Tankerületi igazgatók
A megyei tankerületi igazgatók
Garai Antal Atom

A hét tankerületi vezető:
Fodor István - Szombathely
Bánó Zoltán - Kőszeg
Császár Tamás - Szentgotthárd
Dobolán Gábor - Vasvár
Farkas Tiborné - Körmend
Várkonyi Gyöngyi - Sárvár
Rozmán László - Celldömölk

A vezetők nem kívánnak nyilatkozni

A tájékoztató végén a kormánymegbízott a sajtó képviselőinek elmondta, hogy a tankerületek ügye jelenleg is a kormány előtt van, így a most bemutatott Vas megyei vezetők nem kívánnak nyilatkozni semmilyen ügyben sem. S mi ezt meg is értettük, hiszen ekkora horderejű reformmal/központosítással biztos sok munka lesz még, ilyen még tényleg nem volt az elmúlt nyolc huszonkét esztendőben.

Tankerületi igazgató - Fodor István, Harangozó Bertalan
Fodor István és Harangozó Bertalan
Garai Antal Atom
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet