Na, ki a király? Aki még ide is be tud parkolni?

A magát írásban is királynak tartó Volkswagen tulajdonosa úgy befurakodott a zöldbe Szombathely belvárosában, hogy ehhez valóban nagy önbizalom kell!
Nagy volt a hétvégén a tolongás Szombathely belvárosában a Tánc Világnapja rendezvényei miatt. Szokás szerint parkolóhelyet kereső, körbe-körbe furikázó, össze-vissza tolató autók lepték el az utakat. (Istenem, lesz ebben a városban valaha parkolóház, hogy véget lehessen vetni ennek?)
Zöldbe vágyott

A hétvégi kedvencünk ez az autós lett, akinek ilyen szépen sikerült befurakodni a zöld gyepre a bokrok közé, elfoglalva közben egy járdát is.

Álcázta magát, de észrevettük

Igaz, mások is követték a példáját. Például ez a kis mikrobusz, akit a fák árnyéka és közelsége vonzott.

A gépek totális támadása egy udvar ellen

Szóval igy festett a Király utca belső udvara szombaton. ( Hogy itt mi történik az elmúlt években, arról már sokat írtunk , a hatás nulla.) Végül ne feledkezzünk meg a győztes autósukról, akinek a szélvédője mögött ott virított a tábla: „Én vagyok a Király!”. Az vagy drága ismeretlen, oltári nagy Király!

Te vagy a KIRÁLY!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra