Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Király Gábor volt az elpusztult tigris nevelőszülője

A focista Facebook-oldalán búcsúzott Norbitól, az állatkert 18 éves tigrisétől.

Péntek reggel el kellett altatni Norbit, a Fővárosi Állat- és Növénykert 18 éves szibériai tigrisét, akinek életét a korral járó gyógyíthatatlan betegségek az elmúlt időszakban már nagyon megnehezítették. A ragadozó 2003. március 15-én született a Hannoveri Állatkertben, és 2004. november 18-a óta élt Budapesten. Az utóbbi időben idős kora miatt már sok betegség gyötörte, az elmúlt napokban pedig tovább rosszabbodott az állapota, így az állatorvosok ma reggel az állat elaltatása mellett döntöttek. - írta a 24.hu .

Király Gábor tigrise
Facebook

Király Gábor pedig így búcsúzott tőle Facebook oldalán.

„Tegnap el kellett altatni Norbit, a budapesti állatkert idős tigrisét, akit 2016-ban állatkerti nevelőszülőként örökbe fogadtam. Az örökbefogadást ajándékba kaptam, a 2016-os Európa-bajnokság emlékére. Norbi 18 évet élt, az elmúlt időszakban gyógyíthatatlan betegségei már nagyon megnehezítették mindennapjait. 2004 óta élt Budapesten, és összesen öt kölyke született párjától, Nivától”

Bizonyítvány a nevelőszülőségről
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra