Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Kirúgták Vujity Tvrtkót a TV2-től

Legutóbb Berki Krisztiánnal közölte élő adásban: az egész életem az ellen szól, amit te képviselsz. Ennek már figyelmeztetés lett a vége.

Február 26-i hatállyal távozik a TV2-től a Mokka műsorvezetője, Vujity Tvrtko - írta a Blikk. A dolog hátterében állítólag több fegyelmi ügy is áll, de vélhetően az volt az utolsó csepp a pohárban, hogy a pécsiségét előszeretettel hangoztató egykori haditudósító beszólt a suttyóság kétlábon járó szobrának, Berki Krisztiánnak, aki a TV2 egyik legtöbb nézettséget generáló arca.

A 24.hu úgy tudja, az sem okozott osztatlan sikert, amikor Facebookon az adakozásra hívós játékában - amiben általa megszólított embereket arra kér, küldjenek pénzt valamilyen jótékony célra, ahogyan azt ő is teszi - már nem csak politikusokat szólított meg, hanem Andy Vajnát, a TV2 új tulajdonosát is.

Én hallottam róla, hogy tehetős ember

- mondta akkor némi gúnyos éllel.

Vujity Tvrtko official

Tvrtko egyébként 1997 óta volt a csatorna kötelékében, alig egy évet hagyott csak ki ezidő alatt. Távozásáról nem nyilatkozott, Facebook oldalán mindössze annyit közölt:

"Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik!"
(részlet a Linda c. filmből)
KÖSZÖNÖK MINDEN SZÉPET ÉS JÓT, TV2!
Tvrtko

Az előzmény, a párbeszéd és a felvétel

A TV2 reggeli műsorában bemutatták, hogyan öltözött be Berki Krisztián álruhába és rótta így Budapest utcáit, kért gyrost és vásárolt újságot, Demcsák Zsuzsa hozta is az érdeklődő bulvárriportert, mígnem egy ponton bekapcsolódott az addig síri csendben ülő műsorvezetőtárs. De úgy, hogy még Demcsák is aggodalommal teli tekintettel nézett ki a stúdió többi munkására, hogy WTF .

Így vette át a szót Tvrtko:

"én még attól is zavarban vagyok, hogy egyáltalán kérdezzek-e tőled. Egyszerűen azért, mert az egész életem arról szól, pontosan az ellen szól, amit te képviselsz a nyilvánosság előtt."

A suttyóság élő szobra játszi könnyedséggel vette át a labdát:

"Zavarban ne legyél Vu, mert nincs rá szükség. Az, hogy te bizonyos dolgokkal nem tudsz azonosulni, az teljesen normális. Nekem is furcsa azzal azonosulni, hogy egy kereskedelmi csatornánál itt ülsz műsorvezetőként, miközben egy bulvárdologról beszélünk."

Tvrtko még behúz egy olyat is, miszerint a szóban forgó herevasalás meg sem történt, ugyanis ismeri az orvost, aki pécsi, csakúgy mint ő. Az összesúrlódás a negyedik perctől vehető szemügyre:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra