Eddig: 423 520 / 3 000 000 Ft, 30 támogató. Még11nap.
Légy része az igazságnak!

Kisiklott a GYSEV egyik motorvonata, több súlyos sérült is van

Hétfőn a koraesti órákban Münchendorf közelében kisiklott, és részben felborult a GYSEV-Raaberbahn egyik motorvonata.

Hétfőn a koraesti órákban Münchendorf közelében kisiklott, és részben felborult a GYSEV-Raaberbahn egyik motorvonata. A vasúti szerencsétlenségnek az elsődleges információk szerint több súlyos sérültje is van, a helyszínre tűzoltók, és több mentőhelikopter is érkezett.

Monatsrevue / Thomas Lenger

A Heute azt írja, hogy összesen nagyjából 30-an sérültek meg, többen súlyos sérüléseket szenvedtek. A két csatolt motorvonat több traktusa a sínek mellé borult. A vasútvonalat Wampersdorf és Achau között teljesen lezárták.

ÖAMTC
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra