Kisiklott a GYSEV egyik motorvonata, több súlyos sérült is van

Hétfőn a koraesti órákban Münchendorf közelében kisiklott, és részben felborult a GYSEV-Raaberbahn egyik motorvonata.

Hétfőn a koraesti órákban Münchendorf közelében kisiklott, és részben felborult a GYSEV-Raaberbahn egyik motorvonata. A vasúti szerencsétlenségnek az elsődleges információk szerint több súlyos sérültje is van, a helyszínre tűzoltók, és több mentőhelikopter is érkezett.

Monatsrevue / Thomas Lenger

A Heute azt írja, hogy összesen nagyjából 30-an sérültek meg, többen súlyos sérüléseket szenvedtek. A két csatolt motorvonat több traktusa a sínek mellé borult. A vasútvonalat Wampersdorf és Achau között teljesen lezárták.

ÖAMTC
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló