Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kisiklott egy kamionnal ütköző vonat Szombathely határában

A szlovák kamion vezetője figyelmetlenül hajtott a sínekre, és ütközött egy teherszerelvénnyel, amely kisiklott. A jelzőberendezés nem működött. Estig lezárva maradhat a 86-os érintett szakasza.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Összeütközött egymással egy kamion és egy dízelmozdony Szombathelynél, a Körmend-Szombathely vasútvonal és a 86-os út várost elkerülő szakaszának szintbeli kereszteződésében. A mozdony két üres kocsit vontatott. A vasúti jármű az ütközés következtében elhagyta a pályát, a károk felmérése folyamatban van. A kamion egyik üzemanyagtartálya megsérült, folyik belőle a gázolaj. A műszaki mentést a helyi hivatásos tűzoltók végzik. A kamion vezetőjét és a mozdonyban utazókat is orvos vizsgálja a helyszínen.

A vasúti átjáró biztosítóberendezése nem működött, a lámpa sötét volt, a félsorompó pedig állt. A konvojban haladó kamion vezetője nem győződött meg arról, hogy érkezik-e vonat, mielőtt a sínekre hajtott.

Kisiklott a szlovák kamionnal ütköző mozdony Szombathelynél
Kisiklott a szlovák kamionnal ütköző mozdony Szombathelynél
Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra