Kisiklott egy vonat Ostffyasszonyfánál - képek a helyszínről

Az egyik kisklott vagon négy sínpárt foglal el Osttfyasszonyfánál. Senki nem sérült meg. Képgaléria.

Eddig tisztázatlan okból kisiklott a Szombathelyről Veszprémbe tartó személyvonat több kocsija Osttfyasszonyfa közelében. A vonaton senki nem sérült meg. Az egyik kocsi négy sínpárt foglal el.

A MÁVINFORM közleménye:

A Budapest-Székesfehérvár-Szombathely vasútvonalon, Ostffyasszonyfa állomáson, eddig tisztázatlan körülmények között kisiklott a Szombathelyről Veszprémbe közlekedő személyvonat négy kocsija.

Kisiklott szerelvény Ostffyasszonyfánál
Kisiklott szerelvény Ostffyasszonyfánál
Tánczos Mihály

Ma 20 óra 40 perckor Ostffyasszonyfa állomáson a Szombathelyről Veszprémbe közlekedő személyvonat az egyik váltón kisiklott. A 6 kocsiból álló szerelvényből 4 kocsi siklott, 2 kocsi keresztbe fordult a vágányon. A mozdony nem siklott ki. Személyi sérülés nem történt. A siklás következtében a pálya teljesen elzárva a közlekedés elől. A pályatest is súlyosan sérült. A rendőrség és a MÁV Zrt. szakemberei megkezdték a baleset körülményeinek vizsgálatát. A MÁV-START Zrt. megrendelte az autóbuszokat az utasok elszállítására. A vonatpótló autóbuszok Celldömölk és Sárvár között viszik az utasokat. A helyreállítás előreláthatóan több napot vesz igénybe. A buszos átszállás és a hosszabb menetidő miatt az erre közlekedő vonatok utasai 35-40 perc késésre számítsanak.

Kisiklott szerelvény Ostffyasszonyfánál
Kisiklott szerelvény Ostffyasszonyfánál
Tánczos Mihály
Pintér Richárd tüo. százados nyilatkozik a helyszínen
Kisiklott egy vonat Ostffyasszonyfánál
Kisiklott egy vonat Ostffyasszonyfánál
Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló