Kanyarban sodródott ki egy BMW Szombathely közelében, a 86-os főúton

A sofőr próbált korrigálni, de elvesztette az uralmát a járműve felett.

Felborult BMW-ről érkezett bejelentés a hatóságokhoz szerdán kora este, a 86-os főútról. A helyszínre mentők és szombathelyi tűzoltók érkeztek, de senkit nem kellett kórházba szállítani.

Padkára futott és árokba csapódott egy BMW Szombathely-Petőfi-telep közelében, a 86-os főúton
TM/Nyugat.hu
A 86-os főúton, az Országos Balesetmegelőzési Bizottság  által korábban kihelyeztetett tábla alapján " balesetveszélyesnek" megjelölt útszakaszon tartott Szombathely irányába egy BMW személygépkocsi. Szombathely-Petőfi-telepet elhagyva az autó egy balra ívelő kanyarban a menetirány szerinti jobb oldalon padkára futott.
Padkáról próbált visszakormányozni a személyautó vezetője
TM/Nyugat.hu
A nyomok alapján a sofőr próbált korrigálni, de elvesztette az irányítását a járműve felett, ami áttért a menetirány szerinti bal oldalra, majd a kerékpárút előtt az árokba csapódott.
112press.hu
TM/Nyugat.hu

A baleset során senki nem szenvedett sérülést.

Az autóban utazó egyik férfi kifejezetten sérelmezte, hogy valaki kihívta hozzájuk a rendőrséget és a mentőket, mivel elmondása alapján senkinek nem okoztak kárt.

Padkára futott és árokba csapódott egy BMW Szombathely-Petőfi-telep közelében, a 86-os főúton
TM/Nyugat.hu

.A gépkocsi vezetője helyszíni bírságot kapott.

112press.hu
TM/Nyugat.hu

Bár a kihelyezett táblákon a "balesetveszélyes útszakasz" felirat olvasható, de ez megtévesztő, hiszen valójában nem maga az útszakasz a veszélyes.  A mostani baleset helyszínén több kisebb-nagyobb baleset történt már, az utolsó személyi sérüléses idén márciusban .

.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló