Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Kitalálod hol van? – Itt a második felvonás

A legtöbbször annyira sietünk, hogy csak vonalakban látjuk környezetünket, és ha rendszeresen elmegyünk egy épület vagy szobor mellett, rá sem nézünk. Tudjuk, hogy ott van, és kész.

Pedig jó elmerülni a részletekben. Ha lelassítunk és belemélyedünk, olyan érdekességeket láthatunk, amelyek korábban fel sem tűntek.

Erre hozunk most bizonyítékokat. Az alábbi fotóink egy-egy épület vagy szobor részletét mutatják. Jó játék, ha megpróbálod kitalálni, hol és miről készült a fotó.

Persze, adunk segítséget is. A képre kattintva felugrik az építmény, valamint szobor felismerhető méretben is. Játékra fel!

Citybound képek
Nagy Jácint
Citybound képek
Nagy Jácint
Citybound képek
Nagy Jácint
Citybound képek
Nagy Jácint
Citybound képek
Nagy Jácint
Citybound képek
Nagy Jácint
Citybound képek
Nagy Jácint

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Játék

Tovább az oldalra