Kitiltottak egy NATO gépet a magyar légtérből

A hivatalos magyar álláspont szerint fegyvert nem vihet senki a magyar légtéren keresztül Ukrajnába, de eddig efölött bizonyíthatóan többször szemet hunytak a hatóságok.

Nem használhatta a magyar légteret az olasz légierő repülőgépe, a Boeing 767-esnek Ausztria és Szlovákia felé kellett kerülőt tennie, hogy a lengyelországi Rzeszowba tudjon hadifelszerelést vinni – írta az Italmilradar, vette észre az Azonnali . A gép hétfőn reggel 8.36-kor szállt fel a közép-olaszországi Pratica di Mars katonai repülőteréről, majd 11.22-kor landolt a lengyel úticélján, ahonnan a kirakodást követően vissza is indult 13.30-kor. Visszafelé már Magyarországon keresztül repült, vagyis az üres gép áthaladását nem akadályozták meg a magyar hatóságok.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek