Kitiltották Oroszországból Joe Bident

Oroszország jelentős diplomáciai lépésre szánta el magát: kitiltják az országból Joe Biden, amerikai elnököt, Antony Blinken, az Egyesült Államok külügyminiszterét és William J. Burns-t, a CIA vezetőjét.

Oroszország további 963 amerikai állampolgártól tagadja meg a lehetőséget, hogy beutazzanak az országba – köztük olyan fontos politikai vezetőkkel mint Joe Biden, Antony Blinken és a CIA vezetője, William J. Burns.

A lépés ugyan csak szimbolikus, de jó mutatja a két ország diplomáciai viszonyának gyors romlását. A két ország sorra tiltja ki egymásból a magas rangú politikai és üzleti vezetőket – idézi a londoni hírügynökség cikkét a Portfolio .

Oroszország legutóbb pont egy hónapja tiltott ki fontosabb amerikai politikusokat és cégvezéreket az országból: az akkori körben a tiltólistára tett személyek között volt Kamala Harris, az Egyesült Államok alelnöke és többek között Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek