Kizuhant az ablakon egy orosz bírónő

Újabb rejtélyes haláleset.

Kizuhant az ablakon az 50 éves Natalija Larina orosz bírónő. Azu Index azt írta, a nő állítólag telefonos csalók áldozata lett, egymillió rubelt, vagyis körülbelül 4 millió forintot veszített el.

A bírónő utasítására helyezték 2015-ben előzetes letartóztatásba Pjotr Pavlenszkij művészt, aki politikai tiltakozása jeleként felgyújtotta az FSZB Lubjanka téri épületének bejárati ajtaját. Korábban a keményvonalas bolsevikok ellen hozott szigorú ítéleteket. A közlekedési minisztérium tisztviselőjét, Vladimir Makarovot lánya szexuális zaklatása ügyében ítélte el.

A haláleset részleteit még nem közölték az orosz hatóságok.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek