Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Kocogás romantikus leánykéréssel Szombathelyen

Vasárnap délelőtt váratlanul hívták barátnői kocogni Virágh Krisztinát Szombathelyen. Azt mondták, fontos megbeszélnivalójuk lenne. Nem hazudtak... Videó.

Talán már Olvasóink is gondoltak arra egy vidám, vagy éppen megható Youtube videó nézése közben, hogy szívesen belecsöppennének egy ilyen szituációba. Az elmúlt években már szerveztek látványos flashmobokat Szombathelyen, amivel sikerült meglepniük a gyanútlan járókelőket. Érdemes ilyenkor az arcokat is nézni, ahogy a napi komorságot felváltja a mosoly.

Ez bizony Szombathelyen történt...

A szombathelyi Csónakázó tónál vasárnap délelőtt csöppenhettek különös események sodrába a szép időben sétáló emberek. Amikor öt sportos nő kocogni indult a hídtól, akkor négyen már tudták, hogy ez nem egy hétköznapi futás lesz. Ha Virágh Krisztina valamiért visszanézett volna, akkor meglepődve láthatta volna, amint emberek rohannak a hídra és valamit gőzerővel szerelnek. De nem nézett vissza, mivel a barátnői szóval tartották.

Félúton találkoztak néhány kisgyerekkel, akik "Igen, igen, igen!" feliratú táblákkal sétáltak vele szemben, meg is jegyezte, hogy furcsa, minek kampányolnak még mindig. Aztán kocogtak tovább.

A célegyenesre ráfordulva Krisztinának feltűnt, hogy a hídnál valamit ünnepelnek. Lufik, zene... És kicsit furcsállotta, hogy 7 perccel korábban ez nem tűnt fel neki, amikor elindultak. Nem egészen egy perc múlva odaértek a hídhoz és ami onnan történt, azt nézzék meg videónkban.

A kép elárulja, Gábor boldogan térhetett haza
Tánczos Mihály

A magunk részéről gratulálunk a showhoz a barátoknak, ismerősöknek, rokonoknak. Mi sem tudtuk, mi fog történni, mert velünk sem osztották meg, így kérjük nézzék el nekünk, hogy néhány helyen kicsit szétcsúsztunk a videóval.

Aki nem szereti előre tudni, ki a gyilkos a krimiben, az most fejezze be az olvasást és nézze meg a videót, majd utána térjen vissza.

Tudjuk, hogy kíváncsibb és folytatta az olvasást, de mi figyelmeztettük, így már nyugodtan áruljuk el, hogy a videó végén elhangzik az igen szó. Pedig ez nem is egyértelmű, a Youtube-on számos olyan látványos próbálkozás van, ami nemmel, vagy pofonnal végződött. (A "marriage proposal fails" keresőszavakra sok ilyen videót dob a videómegosztó.) Szombathelyen azonban nem ez történt.

Mi pedig ezúton kívánunk sok boldogságot Virágh Krisztinának és Gábornak, bízva abban, hogy sokáig veszik még őket körül a videóban is látott barátok, rokonok.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű