Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sági József fideszes képviselő egy szombathelyi kocsmában fenyegetőzött?

Ezt állítja Tóth Kálmán képviselőjelölt. A facebookos posztra és telefonhívásunkra Sági József nem reagált.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tóth Kálmán, az Éljen Szombathely! Egyesület képviselőjelöltje írta ki csütörtökön Facebook-falára az alábbi bejegyzést:

Ma történt. Egy barátomnak Szombathely szőlősi városrészén van egy kocsmája. Kedves hely rendes törzsvendégekkel, és egy olyan főnökkel, aki megengedte, sőt felajánlotta, hogy szívesen kiteszi a választási plakátomat. Ma Sági József bement az egységbe, és felelősségre vonta az épp ott-tartózkodó alkalmazottat, hogy milyen jogon tette ki a fotómat, valamint közölte vele, hogy ennek meglesznek a következményei. Nekem egyelőre kifogytak a jelzőim... De egy mondat mégis: Szégyelld magad ságijózsi!

Ezt olvasva felhívtuk a baloldali pártok és szervezetek által is támogatott Tóth Kálmánt, aki elmondta, hogy a választókerületéből érkezett a bejelentés az esetről, ami szerinte a jelenleg is képviselőként dolgozó Sági Józseftől nem elfogadható.

Az a bizonyos plakátolás
facebook.com

Ezt követően felhívtuk Sági Józsefet is, aki előbb meghallgatta, milyen ügyben keressük, majd sorolni kezdte az indokokat, hogy miért nem szereti a Nyugat.hu-t. A felsorolás után Sági még hozzátette, hogy

nincs mit válaszolnom

, majd kinyomta a telefont. Hangvételéből ítélve biztosak vagyunk benne, hogy ha vonalason hívtuk volna, akkor erőteljesen lecsapta volna a kagylót.

Sági nem kommentál
Mészáros Zsolt

Most tehát azt lehet tudni, hogy Sági József fideszes képviselőnek nem tetszett, hogy egy kocsmában több plakátja is ki van téve egy ellenzéki jelöltnek, ezért fenyegetőzött. Mivel annyit sem volt hajlandó mondani a telefonban, hogy ez igaz vagy sem, így nem ismerhettük meg a történteket az ő szemszögéből. Kár.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra