Kölcsönkért egy autót, aztán nem adta vissza

Végül balesetet szenvedett vele.

A Szombathelyi Járási Ügyészség jármű önkényes elvételének bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint 2021 augusztusában, Szombathelyen szóbeli kölcsönszerződés alapján átvette a sértett gépkocsiját, azt azonban a megbeszélt határidőt követően, többszöri felszólítás ellenére sem adta vissza.

A vádlott az autót jogosulatlanul használta, egészen addig, amíg balesetet szenvedett vele. A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek