Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Skoda a fődíja a családi KRESZ- és ügyességi vetélkedőnek

Lehet jelentkezni a megyei fordulókra.

Hasznos, szórakoztató és nem utolsósorban nagyon komoly főnyereménnyel járó családi vetélkedőre invitál a rendőrség és a Balesetmegelőzési Bizottság. Az idei döntő Győrben lesz és az elmúlt években már kétszer is Vas megyei család nyerte meg a fődíjat, a Skoda személyautót.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága egy országos program keretében 2021-ben is megrendezi a „Közlekedik a család” elnevezésű vetélkedőt.

A már évek óta népszerű megmérettetés célja, hogy a közlekedők széles rétegének – gyalogosoknak, gépjárművezetőknek, utasoknak – a figyelmét egyidejűleg ráirányítsuk a biztonságos és balesetmentes közlekedésre, továbbá a szülői példamutató magatartásra és a családi közösség nevelő erejének fontosságára.

A vetélkedőre azoknak a családoknak a jelentkezését várjuk, akik legalább egy, hat és tizenhét év közötti gyermeket nevelnek és legalább az egyik szülő rendelkezik „B” kategóriás gépjárművezetői engedéllyel. A versenyző családok KRESZ elméleti, autós és kerékpáros ügyességi pálya teljesítése, valamint különböző játékos feladatokban mérhetik össze tudásukat.

A verseny fődíja egy Skoda Kamiq személyautó
TM/Nyugat.hu
A versenyre jelentkezni lehet előzetesen a "Közlekedik a család" oldalon , valamint a vetélkedő napján személyesen a helyszínen. A verseny időpontja: 2021. június 12., szombat, 9.00 óra. A verseny helye : a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Szombathely, Söptei út 85. szám alatti objektuma.

A megyei döntőn legjobb helyezést elérő család képviselheti Vas megyét a 2021. augusztus 27-29. között Veszprém megyében, valamint Győr-Moson-Sopron megyében megrendezésre kerülő országos döntőn.

Érdemes a legjobban teljesíteni, hiszen az országos vetélkedő fődíja egy Škoda Kamiq típusú személygépkocsi lesz, valamint további értékes nyeremények is várnak még a versenyzőkre!

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága szeretettel várja a versenykiírásban szereplő feltételeknek megfelelő, magukat megmérettetni vágyó családok jelentkezését! - írták közleményükben.

Közlekedik a család 2021. - Vas megye
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra