Koltai Róberttel hangolódnak az ünnepekre Európa kilenc országában

A Magyar Telekom és a DDB Budapest reklámügynökség nyerte a Deutsche Telekom idei karácsonyi tenderét.

A Magyar Telekom idei karácsonyi kampányában a törődés és a személyes találkozás értéke kerül a középpontba - írja a Kreatív . A reklám főszerepében Koltai Róbertet láthatjuk, Magyarországon kívül Európa nyolc országában is vetítik majd.

A Magyar Telekom és a DDB Budapest reklámügynökség nyerte a Deutsche Telekom idei karácsonyi tenderét. Korábban még nem volt példa ilyen széleskörű kampány-együttműködésre a DT-országok között.

A kampány célja, hogy megmutassa, a járványidőszak alatt milyen sok minden megoldható digitális eszközök segítségével, de mégis, mennyire fontosak a személyes találkozások, az egymással való törődés - idézi a life.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű