Eddig: 1 654 863 / 3 000 000 Ft, 77 támogató. Még7nap.
Légy része az igazságnak!

Koncz Gábor szerint Orbán a század legnagyobb politikusa

Egyébként meg szerinte akkor lesz egyensúly, amikor „a globalizmus címén újból erőltetett internacionalizmust felváltja a jó értelmű nacionalizmus”.

85. életévét töltötte be a nyáron Koncz Gábor színész, aki interjút adott a Mandinernek . Ebben az interjúban elmondta többek között, hogy üdvösnek tartja, hogy „a Színház- és Filmművészeti Egyetem ügyeit végre rendbe tették. Ennek következtében talán visszaáll a régi egyensúly, és ismét kinevelődnek azok a generációk, amelyeknek a tagjai között több lesz a férfi. Olyan, aki adja és kapja a pofonokat, és nem távolról lesi a verekedést. Bátorság nélkül ugyanis nem lehet hősöket játszani. Bátorság nélkül nem lehet létezni sem! Nem azt mondom, hogy a bátor ember örökké él, de a gyáva meg sose él.”

Azt is megjegyezte, hogy a liberális színjátszásnak is van helye a palettán, de semmi esetre sem a középpontban.

Beszélt arról is, hogy a lelkekben szerinte akkor lesz egyensúly "amikor a globalizmus címén újból erőltetett internacionalizmust felváltja a jó értelmű nacionalizmus" . Azt is megjegyezte, hogy „a magyart minden eszközzel védeni kell, mert szerintem veszélyeztetett faj” .

A miniszterelnök kapcsán pedig úgy vélekedett, hogy a század legnagyobb politikusának tartja: "azért, mert család- és sportszerető, de ami a legfőbb érdeme az én szememben, hogy nem emeli fel a kezét, nem adja meg magát" . Hozzátette, hogy arra kéri az Istent, hogy még Orbán regnálása alatt menjen el.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet