Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Elsodort gyalogos, figyelmetlen járművezető – két könnyű sérült Celldömölk közelében

Két baleset is történt hétfőn Celldömölk közelében.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2021. december 6-án, a kora esti órákban, a 8452-es számú úton. Egy kemenesmagasi lakos személygépkocsival közlekedett Tokorcs felől Kemenesmihályfa irányába, amikor haladása során elsodort egy, az úttest szélén közlekedő gyalogost.

TM/Nyugat.hu

Az elsődleges orvosi vélemény alapján a gyalogos férfi könnyebben megsérült. Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Celldömölki Rendőrkapitányság.

Nem adott elsőbbséget

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset is történt 2021. december 6-án, Celldömölkön.

TM/Nyugat.hu

Egy adorjánházai lakos személyautóval közlekedett az Építők útján a Sági utca irányába, amikor haladása során az elsőbbségadás kötelező jelzőtábla ellenére az útkereszteződésbe hajtott és összeütközött egy ott közlekedő autóval.

TM/Nyugat.hu

A balesetben az egyik gépkocsi utasa könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Celldömölki Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

TM/Nyugat.hu

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló