Könyörgünk, valaki szabadítsa meg ezt a sárvári férfit az autójától!

Megtaláltuk az év vasi apróhirdetését.

Az egyik Facebookos adok-veszek csoportban találtunk rá az utóbbi idők legőszintébb hirdetésére. Egy sárvári férfi az autójától akar megszabadulni, amit már annyira utál, hogy legszívesebben a Rábába rugdosná. Egy jó adag popcornt javaslunk az olvasás mellé:

Megszabadulnék ettől a sz..tól. (amiről nem tudok nyilatkozni a jó izlès hatàrain belül)

Ennek minden hèten van valami baja,csak az utolsó párat írom le, mivel nem férne ki az egèsz oldalra.

A tulaj csak sárga francia koporsónak hívja
Facebook

Gázbovden,izzítás,hőgomba,termosztàt. Ès most a változatosság kedvért elindul de nem àll meg ha kiveszem a kulcsot. Nem vagyok hajlandó költeni rá 100forintot se,ha valaki akarja keresse meg csinàlja meg. Műszaki még annyi van rajt,hogy addig el sem megy. Szoval ennek az elátkozott kramancnak az àra 230.000. Az àr fix,mivel ebből tudok venni annyi nagy fröccsöt,hogy el is felejtsem,hogy egyàltalàn volt ilyenem. Ha nem kel el,kivonatom a forgalomból és nyilvánosan bekerugdosom a Rábába.

(Horpadások lábnyomok okàt mindenki saját képzeletére bìzom,hogy mièrt olyan.)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű