Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Itt van fotókon, hogyan zenéltek együtt a jövő zenészei a Savaria Szimfonikusokkal

Konzis gálahangverseny volt tegnap este a Bartók Teremben.

A Szombathelyi Művészeti Szakközépiskola diákjai és a Savaria Szimfonikus Zenekar már hetedszer lépett színpadra egy gálakoncert erejéig. Még 2010-ben Mérei Tamás kezdeményezésére indult el ez a sorozat, azóta rendezi meg legtehetségesebb növendékeinek zenekari gálakoncertjét az iskola és zenekar a Bartók Teremben.

Művészetis diákok a Szimfonikus zenekarral
Kattints a fotóra a képgalériáért!
Garai Antal Atom

A jövő zenészei címet viselő szimfonikus zenekari koncert az iskola zeneművészeti tagozatának egyik legjelentősebb éves reprezentatív eseménye. Március 9-én 19.00 órakor kezdődik az idei hangverseny, melyen a februári válogatón legjobb teljesítményt nyújtó zenész növendékek mutatkozhatnak be virtuóz szóló darabokkal a szimfonikus zenekar kíséretében.

Ők léptek színpadra szerdán este a szimfonikusokkal:

Kovács Bálint (furulya)
Szabó Dóra (fuvola)
Szabó Tamás (kürt)
Mihályfi Márk (trombita)
Nyilas Édua (fuvola)
Kovács Lili (cselló)
Barsi Dorottya (ének)
Paulik Lídia (hegedű)

Művészetis diákok a Szimfonikus zenekarral
Kattints a fotóra a képgalériáért!
Garai Antal Atom
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra

Tovább az oldalra