Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Itt van fotókon, hogyan zenéltek együtt a jövő zenészei a Savaria Szimfonikusokkal

Konzis gálahangverseny volt tegnap este a Bartók Teremben.

A Szombathelyi Művészeti Szakközépiskola diákjai és a Savaria Szimfonikus Zenekar már hetedszer lépett színpadra egy gálakoncert erejéig. Még 2010-ben Mérei Tamás kezdeményezésére indult el ez a sorozat, azóta rendezi meg legtehetségesebb növendékeinek zenekari gálakoncertjét az iskola és zenekar a Bartók Teremben.

Művészetis diákok a Szimfonikus zenekarral
Kattints a fotóra a képgalériáért!
Garai Antal Atom

A jövő zenészei címet viselő szimfonikus zenekari koncert az iskola zeneművészeti tagozatának egyik legjelentősebb éves reprezentatív eseménye. Március 9-én 19.00 órakor kezdődik az idei hangverseny, melyen a februári válogatón legjobb teljesítményt nyújtó zenész növendékek mutatkozhatnak be virtuóz szóló darabokkal a szimfonikus zenekar kíséretében.

Ők léptek színpadra szerdán este a szimfonikusokkal:

Kovács Bálint (furulya)
Szabó Dóra (fuvola)
Szabó Tamás (kürt)
Mihályfi Márk (trombita)
Nyilas Édua (fuvola)
Kovács Lili (cselló)
Barsi Dorottya (ének)
Paulik Lídia (hegedű)

Művészetis diákok a Szimfonikus zenekarral
Kattints a fotóra a képgalériáért!
Garai Antal Atom

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra

Tovább az oldalra