Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Eddig: 0 0 0 0 0 0 0 / 2 500 000 Ft, még 0 nap

Korábban három másik kellékfegyver is elsült a forgatáson, ahol Alec Baldwin lelőtte Hutchinst

A tragédia előtt Alec Baldwinnak, aki egyébként a film producere is volt, azt mondták, biztonságos a fegyver.

Néhány órával azelőtt, hogy a Rust című film egyik jelenetpróbáján Alec Baldwin egy kellékfegyverrel lelőtte Alec Baldwin véletlenül megölte az operatőrt és megsebesítette a rendezőt új filmje forgatásán October 22. 10:37 Halyna Hutchins vezető operatőrt és megsebesítette Joel Souza rendezőt, az operatőrcsapat hét tagja tiltakozásként elhagyta a helyszínt - írja a Los Angeles Times nyomán a 444 .

A stábtagok számos dolog miatt elégedetlenek voltak, a nem megfelelő biztonsági procedúráktól kezdve a nekik biztosított szállásig. Állítólag ezek a problémák már a forgatás október eleji indulása óta jelen voltak.

Az L.A. Times forrásai szerint a fegyvervizsgálati előírásokat sem igazán tartották be a forgatáson, és legalább egy operatőr már múlt héten is reklamált emiatt a gyártásvezetőnek.

Három stábtag pedig azt mondja, hogy Baldwin dublőrénél kétszer is elsült úgy kellékfegyver, hogy előtte azt mondták neki, „hideg a pisztoly” , vagyis nincs benne töltény. Ezen kívül még egy véletlen lövés is történt. Ennek ellenére a stábtagok szerint ezt követően nem volt sem vizsgálat arról, hogy ez hogy történhetett meg, sem biztonsági értekezlet. „Semmi mást nem akartak, csak sietni, sietni, sietni” - mondta az egyik forrás.

A tragédia előtt Alec Baldwinnak, aki egyébként a film producere is volt, azt mondták, biztonságos a fegyver.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek