Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Körforgalomban forgalommal szembe tekerő kerékpáros Szombathelyen

A férfit sem KRESZ nem érdekelte, sem a szemből érkező jármű.

Nem tudjuk, mi játszódott le annak a kerékpárosnak a fejében, akiről olvasónk küldött felvételt a szombathelyi Jókai Mór utcából.

A Bagolyvár előtt kialakított új körforgalomba a menetirány szerinti bal oldalon hajtott be a biciklis, majd forgalommal szembe tekerve kihajtott a túloldalon. Talán sokáig az Egyesült Királyságban élő honfitársunk tett egy városnéző túrát az esti órákban, vagy egyszerűen poénosnak gondolta az ilyen közlekedést.

Forgalommal szembe kerékpározó férfi Szombathelyen
TM/Nyugat.hu

Valószínűleg lefagyott volna az arcáról a mosoly, ha az utánfutós autó vezetője egy kicsivel később fékez, vagy nagyobb lendülettel érkezik.  Várjuk az ötleteket, mi lehetett itt a terv? A fedélzeti kamerás felvételt Molnár Balázstól kaptuk. Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra