Kórházba került Tóth Gabi

Azt nem lehet tudni, hogy miért, de az biztos, hogy Navracsics Tibor jelentette be.

„Sajnálatos módon Tóth Gabi kórházba került, ezért a mai tapolcai Polgári Szalon elmarad. Jobbulást kívánunk neki!” – jelentette be Facebook-oldalán Navracsics Tibor területfejlesztésért és uniós forrásokért felelős miniszter, az esemény házigazdája.

Hogy pontosan mi történt, az nem lehet tudni, az énekesnő Facebook-oldalán a legutolsó bejegyzés jelenleg szeptember 15-i keltezésű.

Instagram/Tóth Gabi

A miniszter bejegyzéséhez közben érkezett az énekesnő férjétől, Krausz Gábortól egy hozzászólás.

Ezt írja:

Hála Istennek nincs komoly probléma, nagyobb volt az ijedtség csak egy kis pihenésre van szüksége, köszönjük a jókívánságokat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek