Eddig: 1 654 863 / 3 000 000 Ft, 77 támogató. Még7nap.
Légy része az igazságnak!

Kórházba került Tóth Gabi

Azt nem lehet tudni, hogy miért, de az biztos, hogy Navracsics Tibor jelentette be.

„Sajnálatos módon Tóth Gabi kórházba került, ezért a mai tapolcai Polgári Szalon elmarad. Jobbulást kívánunk neki!” – jelentette be Facebook-oldalán Navracsics Tibor területfejlesztésért és uniós forrásokért felelős miniszter, az esemény házigazdája.

Hogy pontosan mi történt, az nem lehet tudni, az énekesnő Facebook-oldalán a legutolsó bejegyzés jelenleg szeptember 15-i keltezésű.

Instagram/Tóth Gabi

A miniszter bejegyzéséhez közben érkezett az énekesnő férjétől, Krausz Gábortól egy hozzászólás.

Ezt írja:

Hála Istennek nincs komoly probléma, nagyobb volt az ijedtség csak egy kis pihenésre van szüksége, köszönjük a jókívánságokat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek