Lemondott posztjáról Szabó Ferenc, Körmend alpolgármestere

Közel húsz évig volt a város második embere, képviselői székét egyelőre megtartja.
Szabó Ferenc
kormend.hu

A hír igaz - erősítette meg lapunknak telefonon Molnár Dániel, a körmendi városháza sajtófelelőse, 19 évnyi alpolgármesterség után lemondott posztjáról Szabó Ferenc alpolgármester. Molnár a részletekről nem kívánt beszélni, javasolta, hívjuk fel Szabó Ferencet.

Megtettük, Szabó annyit mondott, kutatói munkájára akar koncentrálni, és egyéb magánéleti problémái is hozzájárultak döntéséhez. Mint mondta, képviselői mandátumát megtartja. A választásokon a Fidesz-KDNP jelöltjeként nyert, kérdésünkre azt mondta, ebben nincs változás, egyelőre marad abban a csapatban, de jelenleg még minden képlékeny.

Az ügyre később még visszatérünk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet