Körmenden személyautó, Szombathelyen az étel, Kőszegen pedig növényi hulladék égett

Vas megyének tüzes napja volt.

Teljes terjedelmében égett tegnap délután egy személyautó Körmenden, a Mónus Illés és Templom utca kereszteződésében. A város hivatásos tűzoltói vízsugarakkal eloltották a tüzet, majd hőkamerával átvizsgálták a gépjárművet - írta a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Égő autó Körmenden
Körmend HTP

Tűzhelyen felejtett étel miatt keletkezett füst tegnap délután egy szombathelyi, Király utcai társasház egyik lakásában. A város hivatásos tűzoltóinak kiérkezésekor lángok már nem voltak, viszont a lakásban füst gomolygott. Az egység ventilátorral átszellőztette az egész ingatlant.

Növényi hulladék égett tegnap este Kőszegen, a Köböl utcában, egy kertben. A város önkormányzati tűzoltói vízsugárral megakadályozták a tűz továbbterjedését, és eloltották a lángokat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek