Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A természetesség és az őszinteség szószólója szeretne lenni a fiatal körmendi szépségkirálynő

Döbrösi Melinda Friderika nagyon összetartó családból jön, édesapja az interjúra is elkísérte és végig bátorította, hogy nekünk is olyan felszabadultan meséljen, ahogy neki szokott otthon.

Alig egy hónappal ezelőtt választották meg Körmendi lány lett a 2020-as Miss Tini Hungary April 15. 14:33 a körmendi Döbrösi Melinda Friderikát a 2020-as Miss Tini Hungarynek. Élete azóta szinte fenekestül felfordult, folyton úton van, nekünk azonban mégis sikerült összehoznunk vele egy találkozót Szombathelyen.

Frida egy nagyon összetartó családból jön, áprilisban töltötte be a 17-et és jelenleg Körmenden él a szüleivel egy kertes házban. Szeret sportolni, művészkedni és főzni is. Utóbbit apukájától tanulta, a kézügyességet pedig anyukájától örökölte. Van négy kutyája is, akiket imád és akikkel sokat foglalkozik, mellette pedig nagyon szeret még sorozatokat is nézni.

Mészáros D. Zsolt

Mikor kezdtél érdeklődni a modellkedés iránt?

Már kiskoromtól kezdve érdekelt. Anyu be is nevezett egy versenyre – képet kellett beküldeni rólam –, de abból nem lett semmi.

14 évesen volt az első fotózásom Körmenden, aztán jött egy modellszerződés Ausztriában, csak beütött a járvány és nem tudtam menni. Ezután jött a Miss Hungary és még sok más fotózás is.

Miért szerettél volna modell lenni?

Hát az utazás miatt mindenféleképpen. Nagyon szeretek világot látni, megismerni minél több kultúrát és más nemzetek életfelfogását.

Igaz, hogy a közösségi oldalról választottak ki a Miss Hungary versenyre?

Igen. Az Instagramon kerestek meg. Igazából sosem terveztem részt venni ilyen versenyeken, mert voltak kétségeim, de rábeszéltek és elmentem, és kellemesen csalódtam.

Szerinted mennyire tárgyiasítják a nőket a divatvilágban?

Nem is az, hogy tárgyiasítják őket, nem így fejezném ki magam. Mint tudni lehet, ebben a világban sokféle irányba lehet mozdulni, lehet az ember például kifutómodell, fotómodell és még sok más. Az egyetlen ahol szerintem brutális elvárások vannak, az a kifutómodellkedés. Aki ebben a szakmában szeretne elhelyezkedni, annak fel kell kötnie a gatyáját, mind testileg és lelkileg is.

Mészáros D. Zsolt

Ha tehetnéd, min változtatnál a szépségversenyek vagy a modellkedés világában?

Ezt a tini kategóriát biztos eltörölném. A másik pedig a természetesség. Jó lenne, ha inkább ebbe az irányba mozdulna a szépségversenyek világ. Azoknak pedig, akik különböző szépészeti beavatkozáson estek át, külön versenyt kellene rendezni.

Tervezel még szépségversenyen indulni?

Ezután lesz majd a Miss Tini Hungary világversenye, azon mindenképpen szeretnék részt venni, utána meglátjuk, majd adja magát, ahogy az megvan írva.

Hol látod magad 5 év múlva?

A divatvilágban képzelem el magam. Szeretnék egy kicsit híresebb lenni, mert jó lenne, ha minél több emberhez el tudnám juttatni a mondanivalómat. A természetesség szószólója szeretnék lenni.

Egyébként kozmetikusnak tanulok, éppen most sikerült elintézni a nyári gyakorlatomat egy nagyon jó kozmetikusnál. Már alig várom, hogy elkezdjem. Ha úgy alakul, szeretnék majd egy saját üzletet is.

Mi volt a fénypontja eddigi modellkarrierednek?

Amikor interjúkban visszahallottam magam. Annyira megérintett, hogy még el is pityeredtem. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen dolgok történnek majd velem.

Ki a példaképed?

Apukám. Nagyon sokat tanultam tőle és rengeteg dolgot köszönhetek neki. Mindent megbeszélünk, folyamatosan tanácsokat ad, például arra tanít, hogy ne kövessem el ugyanazokat a hibákat az életben, amiket ő.

Egyébként egy nagyon összetartó és boldog család a miénk. Mindenben segítünk egymásnak. Apával most ketten vagyunk, mert anyukám külföldön ragadt. Nagyon hiányzik. A koronavírus miatt lassan már egy éve nem tud hazajönni, és úgy néz ki, hogy nem is fog, amíg be nem oltatja magát. De persze mindenről tud, folyamatosan tartjuk vele a kapcsolatot, naponta vagy harmincszor videochatelünk.

Ha bárkivel leülhetnél vacsorázni, ki lenne az?

Henry Cavill. Mindenféleképpen őt választanám. Szerintem nagyon intelligens és persze amellett sem lehet elmenni, hogy egy nagyon jóképű férfi. A szüleim is tudják, folyamatosan róla áradozok - mondta nevetve Friderika.

Mészáros D. Zsolt

Mit jelent számodra a siker?

Amikor már egy olyan követőtáborral rendelkezel, hogy mondasz valamit és tényleg meghallgatnak, figyelnek rád. És itt most nem arra gondolok, hogy buta tartalmak megosztásával minél több követőt szerezzen magának az ember.

Én inkább az őszinteséget és a szeretetet szeretném hangsúlyozni és ezzel is segíteni az embereknek. Igaz, kozmetikusnak tanulok, de nem csak a külső szépség a fontos. Abban is szeretnék segíteni, hogy belülről is megszépüljenek az emberek.

Szerinted mi tesz valakit széppé?

Fontos a kisugárzás, az őszinteség, mert ha szívből mondasz valamit, arra felfigyelnek mások és érdekelni is fogja őket a mondanivalód. Nem szabad álcák mögé bújni és lehazudni az égről a csillagokat.

Én is ezt követem már régóta. Úgy érzem, hogy sok embert megfogtam már azzal, hogy ilyen őszintén beszélek mindenről.

Mit szeretsz a legjobban önmagadban?

Ez egy nehéz kérdés. Igazából lehetne olyanokat mondani, hogy a hajamat és még sok hasonló dolgot, de én inkább azt mondom, hogy az őszinteségemet, és a kisugárzásomat, ami ebből fakad.

Igazából már a díjátadón is sokan mondták apunak, hogy nagyon megfogta őket az őszinteségem, ahogy például róla meg a családról is beszéltem.

Miért vagy a leghálásabb?

Hogy ilyen szüleim vannak.

Mi a legnagyobb félelmed?

Nem nagyon szoktam ilyenen gondolkodni, talán a halál. A szüleim, szeretteim elvesztése – és ez alól sajnos nem lehet kibújni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra