Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A körmendiek elhatárolódnak a piramisjátékkal vádolt Szabó-Forraitól

A kosárcsapat állítása szerint a korábbi tulajdonosnak 2012. szeptember 22-től semmilyen köze nincs a piros-feketékhez.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az Egis Körmend NB I-es férfi kosárlabdacsapatának vezetősége közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz, melyet változtatás nélkül közlünk:

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A körmendi klub elhatárolódik Szabó-Forrai Zsolt ügyétől és cégeitől

Az elmúlt napokban számos visszhangot kapott a „piramisjátékként” aposztrofált befektetési ügy, amely Szabó-Forrai Zsolt nevéhez és cégeihez kötődik.

A klub vezetése nevében szeretnénk határozottan és egyértelműen nyilvánosságra hozni, hogy a körmendi kosárlabda csapatot működtető klubnak nincs semmilyen köze a piramisjáték gyanújába keveredett cégekhez!

Még akkor sem, ha Szabó-Forrai Zsolt korábban tulajdonosa volt a klubot működtető gazdasági társaságnak is. Ez a cég abban az időszakban Fortress Basketball Körmend Sport Kft.-ként létezett, de akkor sem végzett semmilyen befektetési vagy pénzügyi tevékenységet, nem volt részese ilyen üzleteknek. Akkor is kizárólag a kosárlabda csapat működtetése volt a tevékenysége. Ugyanúgy, mint ahogy annak előtte és azóta is, Basketball Körmend Sport Kft. néven.

Ezt a céget Zsebe Ferenc, a klub jelenlegi ügyvezetője 2012. szeptember 22-én megvásárolta. Azóta az ő száz százalékos tulajdonában van.

Ettől a naptól Szabó-Forrai Zsoltnak semmilyen köze sincs a körmendi kosárlabdázáshoz.

Az általa végzett, vizsgált tevékenységektől klubunk a leghatározottabban elhatárolódik, és kijelentjük, hogy semmi közünk a vitatott pénzügyi tevékenységhez!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sport

Hirdetés