Pápán egyre nagyobb gond a koronavírus terjedése

Már 43 fertőzött van a városban, 188-an vannak karanténban.

43-ra nőtt az igazolt koronavírus-fertőzöttek száma Pápán - jelentette be a városi tévében szerda este Áldozó Tamás polgármester.

Pápán augusztus 5-én találtak 17 fertőzöttet Koronavírus: 17 fertőzöttet találtak Pápán 2020. August 05. 20:30 , köztük egy óvodai alkalmazottat. Az óvodások nem fertőződtek meg Óvodások nem fertőződtek meg Pápán 2020. August 06. 13:05 . A karanténba helyezett személyek száma szerda estére 188 főre nőtt, közülük 121 fő járványügyi megfigyelés, 32 fő járványügyi elkülönítés és 35 fő járványügyi zárlat alatt áll. Jó hír viszont, hogy a nyolc óvodai dolgozó második tesztje is negatív lett.

Áldozó Tamás azt is mondta, hogy a kontaktkutatás folyamatosan zajlik, így a karanténba kerülők száma a következő napokban várhatóan nőni fog.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet