Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Négy körözött személyt is lekapcsoltak a győri és a mosonmagyaróvári rendőrök

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A rendőrök hétfőn délelőtt Győr belvárosában igazoltattak egy 31 éves, helyi lakost. Az ellenőrzéskor a járőrök megállapították, hogy a Győri Rendőrkapitányság elrendelte a férfi előállítását, ezért a férfit a helyszínen elfogták és a Győri Rendőrőrsre előállították.

A járőrök ugyanezen a napon, az esti órákban igazoltattak egy 39 éves, szintén győri férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék Büntetés Végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök őt is elfogták és előállították a Győri Büntetés Végrehajtási Intézetbe.

Végül a késő esti órákban, a győri vasútállomás közelében igazoltattak a rendőrök egy 34 éves encsi nőt. Ellene az Encsi Rendőrkapitányság adott ki körözést, ezért őt szintén elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították.

A mosonmagyaróvári rendőrök is körözött személyre bukkantak a hétfői napon. A járőrök egy személygépjárművet, valamit a sofőrt és utasát ellenőrizték. Az igazoltatáskor megállapították, hogy az autóban utasként tartózkodó 30 éves mosonmagyaróvári lakossal szemben a Békéscsabai Járásbíróság rendelt el körözést, ezért a férfit a helyszínen elfogták és a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították - adta tájékoztatásul a Police.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra