Eddig: 1 785 363 / 3 000 000 Ft, 89 támogató. Még5nap.
Légy része az igazságnak!

Kósa Lajos bekerült a parlamenti űrpolitikai csoportba

Ebből is látszik, hogy a kormány mennyire elkötelezett az űrkutatás iránt.

Nagy horderejű eseményre hívta fel a figyelmet a Telex : új parlamenti csoport alakult, mégpedig az űrpolitikai csoport. Ezt az Országgyűlés alelnöke, Jakab István jelentette be a mai napon. Az is kiderült, hogy kik lesznek a tagjai:

 • Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke,
 • Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke,
 • Bánki Erik, fideszes képviselő,
 • Ferencz Orsolya, űrkutatásért felelős miniszteri biztos.
 • A lap még megjegyezte, hogy kormány olyannyira elkötelezett az űrkutatás iránt, hogy 2018-ban kinevezték az űrkutatásért felelős miniszteri biztost, de magyar űrhajóst is ki akarnak lőni az űrbe.

  Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Közélet