Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A kőszegi mémember a titokzatos magyarországi fémoszloppal pózolt

Hide the Pain Harold érdeklődését is felkeltette a furcsa monolit. Ez ám az igazi internetszenzáció!

Óriási meglepetéseket tartogat ez az év. Először Utah állam sivatagos területén jelent meg egy óriási fém izé most decemberben, de hogy ki és miért tette oda, azt nem tudni. Azonnal jöttek is az UFO-kkal kapcsolatos összeesküvéselméletek, de a legészszerűbb magyarázatnak az tűnik, hogy egy hatalmas 2001: Űrodüsszeia-rajongó készíthette, innen is kapta a monolittömb nevet.

Karrierje viszont tiszavirág-életű volt, ugyanis alig egy héten belül szőrén szálán eltűnt. Aztán nem sokkal később Kaliforniában, Romániában és Belgiumban is megjelent egy-egy nagyon hasonló fémoszlop, de ezeket is ugyanolyan rejtély övezi. Múlt pénteken pedig Magyarországra is beköszönt ez a nem mindennapi jelenség: Újpalotán is megjelent egy fémoszlop.

De az igazi internetszenzáció még csak most jön: a kőszegi Arató András, a világhírű mémember érdeklődését is felkeltette a furcsa monolit, így gondolt egyet és elment Újpalotára, hogy pózolhasson vele. A magyar fémoszlophoz egyébként kikerült egy vicces tábla is, melyen a következő felirat olvasható:

„Fejlődő kertváros
1. Monolit és rákospalotai enklávé
Az Intergalaktikus Föderáció adománya, Rákosszentmihály népének.”

És így robbantotta fel ismét az internetet Hide the Pain Harold.

Misterious monolith appears in Hungary. According to a label, its a gift of the intergalactic federation.

Közzétette: Hide the Pain Harold – 2020. december 13., vasárnap
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra