Kőszegen kiesett egy kislány a második emeleti ablakból

Életveszélyes sérülésekkel, mentőhelikopterrel szállították a kórházba.

Integetés közben kizuhant az ablakon egy kislány Kőszegen - jelentette munkatársunk a helyszínről.

Tánczos Mihály

A három év körüli gyermek információnk szerint egy hozzátartozójának integetett a második emeleti ablakból, amikor eddig tisztázatlan körülmények között kizuhant és súlyosan megsérült.

Tánczos Mihály

Súlyos, életveszélyes állapotban szállított kórházba mentőhelikopter egy három év körüli kislányt Kőszegről. A kicsi állapotát két órán keresztül próbálták stabilizálni.

Tánczos Mihály

Értesüléseink szerint kora reggel, hat óra előtt történt a baleset az Űrhajósok útja egyik háztömbjénél. A kislány az elmondások alapján egy kutyát sétáltató hozzátartozójának integetett ki a második emeleti ablakon, amikor eddig tisztázatlan körülmények között kizuhant és súlyos sérüléseket szenvedett.

Tánczos Mihály

A helikopter nyolc óra után szállt fel a gyermekkel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló